RASK LEVERING | 30 DAGERS ANGRERETT ❤️ | NYHETER HVER UKE!

Kjøpsvilkår

Denne nettsiden er drevet av AVAGANTE, en norsk bedrift med organisasjonsnummer 996847233. Når vi heretter refererer til "vi", "oss" og "vår" refererer vi til Avagante.
Ved å benytte denne nettsiden og bestille fra nettbutikken godtar du disse vilkårene for bruk og kjøp. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere og endre hele eller deler av disse vilkårene ved behov, så vennligst hold deg oppdatert på de til enhver tid gjeldene vilkår. Så lenge du fortsetter å bruke nettsiden etter at nye endringer har blitt lagt til, anser vi det som en aksept av disse endringene.

Generelle vilkår

  1. Du må ha fylt 18 år for å kunne handle på AVAGANTE.no, og ved å benytte våre tjenester bekrefter du at du er minimum 18 år ved bestillingstidspunktet.
  2. For å kunne gjennomføre kjøp på Avagante.no må du akseptere gjeldende kjøpsvilkår, vilkår for bruk av cookies og behandling av personopplysninger.
  3. Tekst, bilder og annet innhold på AVAGANTE.no kan ikke benyttes eller reproduseres uten samtykke fra AVAGANTE.
  4. Når du har mottatt din ordrebekreftelse er dette å anse som at en avtale om at kjøp har blitt inngått.
  5. Vi tar forbehold om feil på nettsiden som feil pris, beskrivelse, bilde, lagerstatus m.m og vi kan oppdatere slik informasjon når som helst.
  6. Prisene på nettsiden oppgis i norske kroner og er inkludert mva. Frakt kommer i tillegg med mindre du har oppnådd fri frakt. Kampanjer er tidsbegrensede og vi forbeholder oss retten til å avslutte eller tilbakekalle disse.
  7. For å gjennomføre en bestilling må du oppgi informasjon som navn, adresse og e-post. Ved registering av konto vil du få tilgang til blant annet din bestillingshistorikk. Det er viktig at du ikke oppgir passordet ditt til andre, eller oppbevarer dette på en måte som gjør at uvedkommende kan få tilgang til det. Eventuelle ordre som legges med dine innloggingsdetaljer vil du være ansvarlig for, med mindre du har gitt beskjed til oss om du mistenker at passord og innlogg er på avveie.
  8. Betalingsalternativer: Du kan velge blant flere betalingsalternativer. Du kan enten betale med kredittkort (Visa og Mastercard) gjennom betalingsløsningen Stripe, Apple Pay, med Vipps eller betale gjennom Klarna. For klarna kan du også betale med kredittkort, eller dele opp kjøpet ditt og betale i flere omganger, eller utsette betalingen i 14 dager. Betalingen må være registrert hos oss før vi sender ut varene.

Levering & frakt

9. På nettstedet vil det stå opplyst en estimert leveringstid, men merk at denne vil kunne variere utfra hvor i landet du befinner deg. Lagerførte varer er vanligvis hos deg 3-5 arbeidsdager etter at ordren har blitt bekreftet, men dette er ikke å anse som en garanti for at levering skal skje innen estimert tidspunkt. Både avstand, sesong og midlertidig begrenset tilgjengelighet for et produkt vil kunne medføre at leveringstiden tar lengre tid. Dersom leveringstiden tar mer enn 30 dager en det som er anslått i din ordrebekreftelse og det ikke beror på deg, kan du heve kjøpet.
10. Dellevering: Merk at dersom du har bestilt flere produkter vil disse i noen fall kunne komme levert til deg som separate forsendelser. Dette er for å kunne tilby en så kort leveringstid som mulig.
11. Kostnad for frakt vil fremkomme i kassen, og legges til totalbeløpet før du bekrefter ordren din.
12. Dersom pakken skal hentes på utleveringssted skal du gjøre dette innen fristen som er angitt på hentemeldingen (7 dager), via e-post eller SMS. Dersom du ikke henter ut pakken innen fristen vil du bli belastet et gebyr på 250 kroner for å dekke våre kostnader. 

Reklamasjon

13. Skulle varen ha en mangel etter forbrukerkjøpsloven har du rett til å reklamere på denne. Det er da viktig at du kontakter AVAGANTE uten ugrunnet opphold etter at du oppdaget feilen, ved hjelp av kontaktopplysningene på vår "kontakt oss" side.
14. Når reklamasjonen er godkjent og varen returnert vil vi etterstrebe oss å levere ny vare eller annen kompensasjon etter avtale innen 14 dager fra vi har mottatt returen. Vi forbeholder oss retten til å avvise reklamasjoner på varer som ikke har en mangel etter forbrukerkjøpsloven.

Angrerett

15. AVAGANTE tilbyr 30 dagers angrerett på produkter som bestilles på avagante.no, uansett årsak. Det er unntak for produkter som er spesialproduserte for deg, som for eksempel personlige plakater, samt intimprodukter (som undertøy).
16. Når du ønsker å benytte deg av angreretten går du til vår returside og følger instruksjonene der.
17. Når du benytter deg av angreretten skal varen/e returneres i god forfatning og i original innpakning. Du står selv ansvarlig for fraktkostnaden ved retur av varene.
18. Når varene er returnert vil AVAGANTE tilbakebetale summen for varene inkludert eventuelle fraktkostnader du betalte for å få varene sent til deg.* Merk at tilbakebetaling av fraktkostnader likevel ikke gjelder om du velger bare å returnere deler av ordren. Dersom vi anser at en eller flere av de returnerte varene har redusert verdi som følge av håndtering eller bruk forbeholder vi oss retten til å trekke fra en som tilsvarende verdireduksjonen fra beløpet som tilbakebetales.
*Dersom du bestilte hjemlevering vil ikke fraktkostnadene bli refundert ved eventuell retur.

Force Majeure

19. Ved hendelser uten vår kontroll (force majeure) som forårsaker skade eller forsinkelse er AVAGANTE ikke ansvarlig for disse. Ved slike omstendigheter er AVAGANTE fritatt for sanksjoner og skadeerstatning. AVAGANTE skal uten ugrunnet opphold informere deg dersom en slik situasjon skulle oppstå. Har situasjonen vart lenger enn 2 måneder har både du og AVAGANTE rett til å heve kjøpet med umiddelbar virkning.

Hei! Hva leter du etter?

Brodert Kimono Floral - Cream

Noen kjøpte

Brodert Kimono Floral - Cream

10 minutter siden Fra Sortland

Din handlekurv