Fri frakt over 899,- | 30 dagers angrerett ❤️ | Nyheter hver uke!

Om AVAGANTE

FRA VÅRT HJERTE TIL DITT HJEM ❤️


AVAGANTE er en norsk nettbutikk som startet opp i Eidsvoll i mai 2021. Siden da har vi levert interiørprodukter til fantastiske kunder over hele landet, og hver og en av dere er med på å forme AVAGANTEs retning og utvalg.

Er det noe du lurer på, har tips om eller bare vil si hei blir vi kjempeglade om du vil sende oss noen ord ❤️


Visste du?

Flere av produktene våre er håndlaget av brukskunstnere over hele verden, og en del av kunstplakatene våre er malt og designet av ulike kunstnere for AVAGANTE.

Når du kjøper disse produktene får du ikke bare vakkert og unikt interiør som er laget med kjærlighet, du er også med på å støtte lokalbefolkningen i flere deler av verden til å leve bedre.

Visjon

Vår visjon er å gjøre livet vakrere, og å inspirere mange mennesker til å leve bedre. Dette gjør vi ved å tilby kunst og interiør til å bli glad i, eller motivert av. Livet er for kort for kjedelig interiør, og vi jobber hele tiden for å tilby deg de siste trendene innen moderne kunst og interiør.

Det er et mål at en stor andel av utvalget vårt skal være originalt og produsert spesielt for Avagante, slik at du kan finne skatter du ikke får tak i andre steder. Vi vil at du skal ha muligheten til å skape en hverdag som er like unik og fantastisk som du er!

Verdier

Våre kjerneverdier er drivkraften i hvem vi er og hvordan vi etterstreber å være. I AVAGANTE skal vi være:

Fryktløse

Inspirerende

Den gyldne regel - være mot andre som vi vil at andre skal være mot oss

Levere vårt beste i alt vi gjør

Ha det gøy


Besøk gjerne bloggen vår for mer inspirasjon til interiør, kunst og tips til å leve bedre!

Loading...