Fri frakt over 449,- | 30 dagers angrerett ❤️ | Nyheter hver uke!

Personvern

1. Behandlingsansvarlig

Denne personvernserklæringen beskriver hvordan vi hos avagante.no samler og håndterer personlig informasjon når du besøker eller handler fra nettbutikken.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse,passord for min side. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

5. Innhenting av personopplysninger

Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider. Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider for å gi deg som besøker siden best kundeopplevelse og service.Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies). 

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. Vi deler likevel informasjon som er nødvendig for drift og forbedring av våre tjenester til deg, til vår nettsbutikk-leverandør Shopify, analysetjenesten Google Analytics og leverandører av betalingsløsninger, samt nyhetsbrevleverandørene Mailchimp og Inbox om du har valgt å melde deg på for å motta nyhetsbrev. I tillegg kan informasjonen benyttes i reklameøyemed hos Facebook, Google, Bing, Pinterest og Instagram. Du kan velge å melde deg ut av markedsføring basert på din aktivitet hos hver av disse tjenestene.

7. Sletting av personopplysninger

Opplysninger vi har mottatt i forbindelse med ditt kjøp lagres i vårt aktive kunderegister i 3,5 år.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger.

9. GDPR

Dine personopplysninger behandles først i Irland før de deretter overføres utenfor Europa for lagring og videre bruk, inkludert til Canada og USA. For mer informasjon om hvordan dataoverføringene håndteres i samsvar med GDPR se Shopify's GDPR-erklæring. https://help.shopify.com/en/manual/your-account/privacy/GDPR

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes til oss via vårt kontaktskjema.
Loading...