RASK LEVERING | 30 DAGERS ANGRERETT ❤️ | NYHETER HVER UKE!

Retur

Behøver du å returnere noe? Det er ikke noe problem, hos AVAGANTE har du 30 dagers returrett! 

Slik gjør du:

1. Pakk varene forsvarlig inn og legg ved ordrenummeret ditt i pakken slik at vi raskt kan behandle returen når den kommer inn. Ordrenummeret finner du øverst til høyre på pakkseddelen som fulgte med pakken din. :)

2. Velg hvordan du vil returnere pakken. Du kan enten:

a)
Benytte deg av AVAGANTEs returavtale med PostNord. Du leverer da pakken til et Postnord-utleveringssted og de vil printe ut lapp og fikse returen for deg der. For å benytte deg av dette går du til denne nettadressen og fyller inn informasjonen din (dersom du blir bedt om det er returkoden: 675452)

https://my.postnord.no/return?q=675452

Merk at du blir belastet for retur-frakten (som beskrevet i kjøpsvilkårene), men om du benytter deg av metoden over får du AVAGANTEs pris hos PostNord, heller enn standard pris.

b)
Returnere pakken med annen transportør (Posten, Helthjem etc). Foretrekker du å begynne en annen transportør enn PostNord kan du gjerne gjøre dette, da returnerer du pakken til : AVAGANTE, Odalsvegen 683, 2080 Eidsvoll.

Når vi har behandlet returen din vil du få en egen mail om dette, og refundert beløp vil bli tilbakebetalt med samme metode som du benyttet for å betale den opprinnelige bestillingen. 
 

Hei! Hva leter du etter?

Bordløper semi-transparent, ekstra lang - rust

Noen kjøpte

Bordløper semi-transparent, ekstra lang - rust

10 minutter siden Fra Sortland

Din handlekurv